Min blogg om bilar & annat kul på hjul!

Här kommer en Rolls Royce med bildekor!


skrivet den 19 nov av Pojan E., klockan:09:06
Har just nu en gammal Ford Mondeo som börjar att ge vika och har gett mig på jakt att finna en ny bil åt mig som kan hålla i många år framöver. Framförallt på Blocket har min jakt varit som mest frekvent och jag har suttit långt in på småtimmarna. Prismässigt så känner jag att det är bra mycket mer givande att handla av en privatperson än en bilhandel. Men man kan ändå bli lite paranoid om det finns något dolt fel som de döljer. 

Något som jag skulle tycka vara roligt med en ny bil vore också att ha en tuff bildekor. Kanske kan få spons av sitt jobb om man går med på att ha deras logo som dekor!

Vilket fall så ska jag leta vidare och om ni har ett tips på en bra modell så tveka inte på att underrätta mig!

Just nu värderat 3.1 av 24 människor

  • Currently 3,083333/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt